Byta bana

Byta inriktning i karriären
Nu har jag varit lärare i sju år, och jag har verkligen älskat det arbetet. Det är så otroligt kul att få lära ut och lära känna alla eleverna och att få höra deras tankar om olika ämnen är obetalbart. Men efter att ha lärt ut geografi och religion för tredjeklassare känner jag att jag gärna skulle testa något nytt. Det har jag tänkt att jag ska göra ett tag nu, men inte riktigt varit säker på vad jag ska testa på härnäst. Men efter mycket om och men tror jag att jag ska testa bli säljare! Gärna på ett medieföretag så som smarter marketing exempelvis. Jag tycker ju att det är väldigt intressant med marknadsföring och har också haft hand om marknadsföringen på skolan där jag jobbade. Det ger mig ju en liten fördel också, att jag vet vad som gäller och är lite insatt.  

Arbeta med människor
Jag tycker ju om att vara social på mitt arbete och det får jag ju fortsätta vara som säljare... Jag tror att det kan vara det som lockar. Jag tror inte att jag skulle klara av att bara sitta på mitt kontor ensam utan att få socialisera mig med olika personer förutom de som jobbar på samma kontor. Det var också delvis därför jag valde läraryrket från första början, men efter ett tag så blir det rätt slitigt att jobba med små barn. 

Hur gör man?
Nu har jag sagt upp mig från jobbet så efter sommarlovet kommer jag inte tillbaka igen. Men nu under sommaren kommer jag inte bara ha sommarlov, utan kommer gå massa olika kurser inom sälj men främst inom marknadsföring. Det ska bli både intressant och lärorikt och förhoppningsvis kommer dessa kurser leda till att jag blir proffs på detta och att jag blir en grym säljare!